EmpowR

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor i en lille pigegruppe.

Mere information

NYT hold starter op i Byens Hus Egedal i Kokkedal efter sommerferien. Du kan allerede tilmelde dig nu og sikre en plads, samt få tilbudet om at få en mentor tilknyttet før forløbet starter op.

Vi kontakter dig og finder den dag på ugen, som passer gruppen bedst.

Tidspunkt er fra 16.30-18.30

Vi laver hold der mathcer i alder og interesser. Derfor bliver du ringet op af en fra Girltalk efter din tilmelding, så vi kan være sikker på at lave den bedste gruppe til jer.

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor. Vi vil tale om dagens tema og lave forskellige aktiviteter, der passer til. To frivillige fra GirlTalk.dk vil lede gruppen, og vi håber meget, at du har lyst til at være med! Temaerne kunne fx være selvværd, tanker og følelser, krop, venner, skole, fremtid og identitet.

Det kan være, at du lærer nogle nye piger at kende? Eller får venskaber, du ikke regnede med?

Lidt praktisk

Vi skal mødes 10 gange, og vi starter løbende grupper op, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger i din aldersgruppe. Hvert EmpowR møde vil vare omkring 2 timer. Tidspunkter og sted for EmpowR møderne vil blive fastlagt løbende.

Når du har tilmeldt dig, vil du og dine forældre modtage en mail med information om, hvornår du kan forvente at høre mere om EmpowR og opstartstidspunkt for grupperne.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 7 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder EmpowR

Hvor?

Byens Hus Egedal