EmpowR Efterår

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor i en lille pigegruppe.

Mere information

NYT hold starter op i Byens Hus Egedal i Kokkedal. Du kan allerede tilmelde dig nu og sikre en plads, samt få tilbudet om at få en mentor tilknyttet før forløbet starter op.

Vi ses første gang torsdag i uge 41, d. 8. oktober kl. 18.00.

Tidspunkt er kl. 18.00-20.00.

Vi laver hold, der matcher i alder og interesser. Derfor bliver du ringet op af en fra Girltalk efter din tilmelding, så vi kan være sikre på at lave den bedste gruppe til jer.

Du kan læse meget mere om girltalk på www.girltalk.dk

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor. Vi vil tale om dagens tema og lave forskellige aktiviteter, der passer til. To frivillige fra GirlTalk.dk vil lede gruppen, og vi håber meget, at du har lyst til at være med! Temaerne kunne fx være selvværd, tanker og følelser, krop, venner, skole, fremtid og identitet.

Det kan være, at du lærer nogle nye piger at kende? Eller får venskaber, du ikke regnede med?

Lidt praktisk

Vi skal mødes 10 gange, og vi starter løbende grupper op, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger i din aldersgruppe. Hvert EmpowR møde vil vare omkring 2 timer. Tidspunkter og sted for EmpowR møderne vil blive fastlagt løbende.

Når du har tilmeldt dig, vil du og dine forældre modtage en mail med information om, hvornår du kan forvente at høre mere om EmpowR og opstartstidspunkt for grupperne.

Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart torsdag 01. okt 2020 kl. 18:00
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder EmpowR Efterår
EmpowR Vinter
Hvornår?

Kl. 18.00-20.00. Byens Hus Egedal, Egedalsvej 2, 2980 Kokkedal

Hvor?

Byens Hus Egedal