Ragnarock teateruge

Performance workshop for unge i alderen 12-18 i uge 31

Mere information

Vi forvandler byens glemte steder, og fylder dem med nyt liv. Vær med til at udforske glemte steder i lokalmiljøet, og forvandle dem til en overraskende oplevelse for publikum.
Vi arbejder med fysisk teater, stemning, miljø, tempo og iscenesættelse af byens rum.
Projektet afsluttes med en udendørs interaktiv vandreforestilling, hvor publikum går rundt i Humlebæk og oplever pop-op performances forskellige steder i byen.

Du skal være mellem 12 og 18 for at deltage. Vi forventer ikke at man kommer med teatererfaring, men blot lysten til at lege, skabe og eksperimentere. Der er plads til 20 unge i workshoppen


Mødeplan:
Tirsdag d 3. august til fredag d 6. august arbejder vi med teaterkundskaber, scenografi og kostumer.
Vi mødes 11:00-15.30
Forestilling fredag d. 6. kl. 18.00 og lørdag den 7. kl. 12.00
Vi mødes hver morgen på Kulturstationen hvor vi har base og kan bruge deres faciliteter, inden vi går ud i byen for at finde glemte steder at udforske og genopfinde.
Der vil være en frokostpause midt på dagen, hvor man enten kan købe mad i HumlebækCenteret, eller spise medbragt frokost.
Om fredagen spiser vi sammen inden forestillingen, hvor forplejningen er dækket.


Underviserne:

Henrik Uldall er underviser og formidler på Det Kgl. Teater og underviser i formidling på Statens Museum for Kunst. Han har professionel baggrund inden for skuespil, dans og anden performance. Han har over 15 års erfaring som underviser for såvel offentlige som private uddannelsesinstitutioner.

Henrik er kendt for først og fremmest at skabe en tryg, tillidsfuld og uprætentiøs stemning, hvor deltagerne selv får lyst til og mod på at lege, udfolde og udvikle deres egen personlige stil, samtidig med at professionelle værktøjer og tilgange tilegnes og integreres i denne.

Målet er at skabe en lethed og naturlighed samt at udvikle navigations- og improvisationsmuligheder, der giver liv, nuancerigdom og nærvær i hver enkelt formidling og historie.

Sarah Eckhardt-Læssøe er underviser af Ungdomsholdet i Ragnarock og leder af Musikteatergruppen Ragnarock. Hun er uddannet fra The Commedia School i fysisk teater hvor hun er trænet i bl.a. masketeater, historiefortælling og Commedia Dell’Arte. Sarah er del af teatergruppen Lokus som producerer børneteaterforestillinger og arbejder som freelance instruktør for bl.a. flygtningebørn i Røde Kors

Som instruktør arbejder Sarah med børn og unge som medskabere af fortællingen. Det er deltagernes idéer og fantasi der er centrum for udfoldelsen. Hun vægter fællesskabet højt, og er god til at skabe et trygt rum, hvor intet er forkert, så alle talenter kan bringes i spil.

 

Workshop og forestillinger er Støttet af Fredensborg Kommunes Kulturudvalg

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 48 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Ragnarock teateruge
Hvornår?

D. 3.- 6. kl. 10-15:30