New York New York

Turen går med 17 andre unge til USA's mest folkerige storby New York, aka The Big Apple

Mere information

Elsker du storbyferier? Så har du her muligheden for at komme med på vores kulturrejse til storbyen over dem alle! 
 
Indhold: På denne rejse skal vi opleve så meget af New York, som vi overhovedet kan. Dagene vil således bestå af planlagte guidede ture, vi skal spise ægte New Yorker-hotdogs fra Nathans Hotdogs, burgers og KFC. ’Byen der aldrig sover’, har så uendeligt mange muligheder at byde på, og vi skal omfavne og opleve så meget af byens pulserende liv, som vi kan.
 
New York er en af verdens mest betydningsfulde byer, og byder på næsten alt: Kunst, kultur, politik, underholdning, sport, medier, mode, shopping og et finansielt centrum for hele verden. Af seværdigheder, som du måske vil få mulighed for at se, kan vi nævne: Brooklyn Bridge & Brooklyn Heights Promenade, Williamsburg, Frihedsgudinden & Ellis Island, Wall Street, FN’s hovedkvarter (rundvisning), Empire State Building, Ground Zero (One World Trade Center), Central Park, Rockefeller Center, Times Square, osv.
 
Vi afholder desuden en informationsaften for dig og dine forældre, samt et planlægningsmøde kun for dig og dine rejsekammerater. Her kan I også selv komme med bud på ting, som I gerne vil opleve.
 
Udbytte: At du får oplevet så mange sider af New York som overhovedet muligt, og med sine 8,3 mio. indbyggere og 800 forskellige talte sprog, er New York den by i verden, som har den største diversitet. Samtidig får du en hyggelig tur med andre unge på din alder. At rejse til New York er en oplevelse for livet.
 
Rejsens pris inkluderer fly t/r fra København til New York med KLM via Amsterdam, 7 overnatninger på hostel ved Central Park, diverse entréer og 7-dages ’metrocard’ til subway og bus. Mad står du selv for, men vi spiser så vidt muligt sammen.
 
Vi bor på: 
YMCA Westside og det ligger her [goo.gl].
Meget centralt beliggende ift. alle aktiviteter
 
Vi rejser sammen med UngEgedal og bliver ialt 17 unge og tre voksne.
 
Har du brug for mere info kan du kontakte Julie Falholt på 21191278
 

CORONA-INFO

60 dage før afrejse tages der bestik af coronasituationen. Hvis det her vurderes, at det ikke er forsvarligt at rejse til New York, aflyses turen, og alle penge returneres selvfølgelig.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er fyldt op, men der er 2 ledige pladser på ventelisten
Pris Kr 6900kr
Andre muligheder New York New York
Hvornår?

Rejse: 27. marts - 4. april 2021 Vi har forældremøde i start marts og planlægningsmøde et par uger før påske

Hvor?

Møllevejens Skole