Indretningsdesign

Mere information

INFO TIL FØRSTE GANG


Kære jer som har meldt sig til Workshoppen Indretningsdesign på ungdomsskolen Ungfredensborg.

 

Vi ses i morgen den 7. oktober til den første indretningsdesign workshop.

Tid: Vi starter kl. 16.00 og slutter kl. 18.30

Sted: Ungdomsskolens nye klub, Baunebjergvej 401, 3050 Humlebæk i kælderen

 

Jeg glæder mig så meget til, at vi skal mødes og lave nogle super kreative indretningsideer.

Planen er, at I vælger et rum hjemme hos jer selv som I kunne tænke jer at lave en ny indretning til. Det kan for eksempel være jeres værelse eller familiens stue.

Så går vi ellers i gang med at søge inspiration og ideer på nettet og på instagram og Pinterest og vi kigger i boligmagasiner og indretningsbøger og tegner en plan over rummet..

Når vi er færdige med den opgave, vil du have en plantegning af dit rum og et eller flere Moodboards der viser lige præcis den stil og stemning og den indretning du kunne tænke dig.

 

Husk: Der er 4 ting I skal huske:

 

  1. Tag fotos af det rum du vil lave dit indretningsprojekt til. Fotografer gerne alle vægge og vinkler, så du har hele rummet dokumenteret på fotografierne.

 

  1. Mål længde, bredde og højde i rummet og skriv det ned. Er der en karnap eller andet i rummet så mål gerne den med.

 

  1. Medbring en Pc-ér eller IPad og mobilkamera (opladt) og fotografierne af det rum som I har valgt til jeres projekt. Medbring også målene på rummet.

 

  1. Skriv dit navn og at du kommer til mig på 26158532. Gerne i løbet af i dag onsdag eller senest i morgen.

 

 

 

 

 

Er du vild med at indrette, flytte om og dekorere? Og vil du møde andre unge med samme interesse? Indretningsdesign giver mulighed for at søge inspiration og lære om rumindretning og dekorering og undersøge trends på et hold, hvor alle ideer er værd at arbejde med. En lille kreativ oase med plads til udfoldelse og med masser af input og spændende løsninger.


På Indretningsdesign-holdet vil du få mulighed for at slippe din indre indretningsarkitekt løs. Lær at lave planskitser, opmåle, søge inspiration og lave Moodboards – collager der viser din indretning, ideer og stil. Du lærer at skabe ideer til et spændende rum med en rød tråd i indretningen. Vi arbejder også med fælles projekter. Alle kan være med, bare du har interessen.


Om underviseren:
Randi Dam Hansen underviser i Indretningsdesign på ungdomsskolen. Hun byder dig velkommen til et kreativt og inspirerende frirum, hvor du kan undersøge, være nysgerrig, afprøver og lære nyt indenfor kunsten at indrette og udsmykke rum. Randi er uddannet på KADK, Det Kgl. Akademi-Arkitektur, Design, Konservering, på instituttet for Indretning & Rumdesign. Hun arbejder til dagligt i sin selvstændige virksomhed, hvor hun indretter for både private og virksomheder.

 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart torsdag 07. okt 2021 kl. 16:00
Ledige pladser Der er 10 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Indretningsdesign
Hækling og strikkeholdet
Ugedage torsdag
Hvornår?

Torsdage kl. 16-18:30

Hvor?

Ung3050