Indretningsdesign

Mere information

Er du vild med at indrette, flytte om og dekorere? Og vil du møde andre unge med samme interesse? Indretningsdesign giver mulighed for at søge inspiration og lære om rumindretning og dekorering og undersøge trends på et hold, hvor alle ideer er værd at arbejde med. En lille kreativ oase med plads til udfoldelse og med masser af input og spændende løsninger.


På Indretningsdesign-holdet vil du få mulighed for at slippe din indre indretningsarkitekt løs. Lær at lave planskitser, opmåle, søge inspiration og lave Moodboards – collager der viser din indretning, ideer og stil. Du lærer at skabe ideer til et spændende rum med en rød tråd i indretningen. Vi arbejder også med fælles projekter. Alle kan være med, bare du har interessen.


Om underviseren:
Randi Dam Hansen underviser i Indretningsdesign på ungdomsskolen. Hun byder dig velkommen til et kreativt og inspirerende frirum, hvor du kan undersøge, være nysgerrig, afprøver og lære nyt indenfor kunsten at indrette og udsmykke rum. Randi er uddannet på KADK, Det Kgl. Akademi-Arkitektur, Design, Konservering, på instituttet for Indretning & Rumdesign. Hun arbejder til dagligt i sin selvstændige virksomhed, hvor hun indretter for både private og virksomheder.

 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 10 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Indretningsdesign
Hækling og strikkeholdet
Ugedage torsdag
Hvornår?

Torsdage kl. 16-18:30

Hvor?

Ung3050