Chokoladefondant kursus

Chokoladefondant kursus - lavakage med blødende indre

Mere information

Vi skal lave en lækker og klassisk chokoladefondant, også kendt som lavakage med blødende indre, en ren chokoladedrøm!

Du bliver undervist af Camilla Sørensen, som er uddannet kok og særligt elsker dessert køkkenet.

Her på kurset bliver du nøje guidet igennem, så du kan lave de lækre kager på den helt rigtige måde, således at det flyder ud med lun chokolade når du sætter gaflen i den.

Alle tør-råvarer er inkluderet i prisen herunder to slags chokolade, sukker, mel osv.

Tør-ingredienserne kommer vi ud med til dig. Du får en SMS, så du kan bekræfte din adresse og hvilken platform kurset afholdes på, når vi nærmer os.

 

Holdet er kl. 15.30-18.00

Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart fredag 16. apr 2021 kl. 15:30
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris 50 kr.
Andre muligheder Popcakes
Blondie Brownie
Chokoladefondant kursus
Ugedage fredag
Hvornår?

Fredag d. 16. april kl. 15.30-18.00 Online

Hvor?

Online