EmpowR Fredensborg

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor i en lille pigegruppe.

Mere information

EmpowR starter op og du kan allerede tilmelde og sikre dig en plads nu, samt få tilbuddet om at få en mentor tilknyttet før forløbet starter op. Tilmeld dig på https://www.serioest.dk/empowrtilmelding, så bliver du kontaktet af en af gruppelederne fra EmpowR, GirlTalk.

Vi starter holdet op fra d. 21. september 2021 med forsamtaler.
Selve forløbet kommer til at foregå i ungdomsklubben i Fredensborg og foregår tirsdage kl. 17.30-19.30 og 10 uger frem.

Empowr laver hold, der matcher i alder og interesser. Derfor bliver du ringet op af en fra Girltalk efter din tilmelding, så vi kan være sikre på at lave den bedste gruppe til jer.

Du kan læse meget mere om girltalk på www.girltalk.dk

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor. Vi vil tale om dagens tema og lave forskellige aktiviteter, der passer til. To frivillige fra GirlTalk.dk vil lede gruppen, og vi håber meget, at du har lyst til at være med! Temaerne kunne fx være selvværd, tanker og følelser, krop, venner, skole, fremtid og identitet.

Det kan være, at du lærer nogle nye piger at kende? Eller får venskaber, du ikke regnede med?

Lidt praktisk

Vi skal mødes 10 gange, og vi starter løbende grupper op, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger i din aldersgruppe. Hvert EmpowR møde vil vare omkring 2 timer. Tidspunkter og sted for EmpowR møderne vil blive fastlagt løbende.

Når du har tilmeldt dig, vil du og dine forældre modtage en mail med information om, hvornår du kan forvente at høre mere om EmpowR og opstartstidspunkt for grupperne.

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder EmpowR Fredensborg
EmpowR Humlebæk
Hvornår?

Kl. 17.30-19.30 Start: D. 28. september Fredensborg (Benediktevej 33, 3480 Fredensborg)

Hvor?

Krogerup