EmpowR Sommer

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor i en lille pigegruppe.

Mere information

EmpowR starter op og du kan allerede tilmelde og sikre dig en plads nu, samt få tilbuddet om at få en mentor tilknyttet før forløbet starter op. Tilmeld dig på https://www.serioest.dk/empowrtilmelding, så bliver du kontaktet af en af gruppelederne fra EmpowR, GirlTalk.

Vi starter holdet op fra august 2021, med forsamtaler i uge 34 og 35.
Selve forløbet kommer til at foregå i ungdomsklubben i Fredensborg og foregår kl. 17.00-19.00 og 10 uger frem til uge 46. Dagen er endnu ikke fastlagt.

Empowr laver hold, der matcher i alder og interesser. Derfor bliver du ringet op af en fra Girltalk efter din tilmelding, så vi kan være sikre på at lave den bedste gruppe til jer.

Du kan læse meget mere om girltalk på www.girltalk.dk

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor. Vi vil tale om dagens tema og lave forskellige aktiviteter, der passer til. To frivillige fra GirlTalk.dk vil lede gruppen, og vi håber meget, at du har lyst til at være med! Temaerne kunne fx være selvværd, tanker og følelser, krop, venner, skole, fremtid og identitet.

Det kan være, at du lærer nogle nye piger at kende? Eller får venskaber, du ikke regnede med?

Lidt praktisk

Vi skal mødes 10 gange, og vi starter løbende grupper op, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger i din aldersgruppe. Hvert EmpowR møde vil vare omkring 2 timer. Tidspunkter og sted for EmpowR møderne vil blive fastlagt løbende.

Når du har tilmeldt dig, vil du og dine forældre modtage en mail med information om, hvornår du kan forvente at høre mere om EmpowR og opstartstidspunkt for grupperne.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 8 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder EmpowR Sommer
EmpowR Efterår
Pigeliv Foredrag
Hvornår?

Kl. 17.00-19.00 Fredensborg (Benediktevej 33, 3480 Fredensborg)

Hvor?

Krogerup