Rollespilscamp

Rollespilscamp - Dragon Factorys sommerscenarie 2021

Mere information

Foråret er skudt i gang og vi gentager succesen fra sidste år - Rollespilsholdet tager til Dragonfactorys sommerscenarie (SFA)!
 
Der er trukket op til et episk opgør mellem engle og dæmoner.
Det er her, vi kommer ind! Vi vil være nogle af de ældste spillere og får derfor mere frihed (og ansvar), så muligheden for at lave den fede karakter og gruppe er virkelig til stede.
Sammen finder vi det mest spændende hold-koncept og de fedeste roller, så vi får den bedste oplevelse!
 
 
Ugen kommer til at se sådan ud:
 
Mandag: Vi mødes for at lave roller, grej og andet færdigt.
Tirsdag: Vi mødes om morgenen kl. 9 på Møllevej i Nivå og kører derfra*, så vi er på spilstedet i Ballerup kl. 10. Vi spiller rollespil fra kl. 11 til kl. 16 og kører hjem igen*. Vi laver og spiser aftensmad sammen på Møllevej, mens vi fortæller war-stories. Efter maden hygger vi og spiller MÅSKE kortspil/brætspil/bordrollespil**.
Onsdag: Det samme som tirsdag
Torsdag:  Det samme som tirsdag
Fredag:  Det samme som tirsdag
 
Grundet Covid-19 har vi desværre ikke mulighed for at overnatte sammen, så derfor mødes vi om morgenen og siger farvel om aftenen. Men bare rolig, vi gemmer overnatnings-oplevelsen til efteråret (mere om det på den anden side af sommerferien!) :).
 
*Angående kørsel: I forhold til Covid-19 må vi gerne køre i samme bus, så længe vi ikke sidder overfor hinanden. Alle bussens sæder er indrettet så man kigger fremad, så den er blevet godkendt.  
 
**Aftenhyggen og evt. spil aftales blandt dem, som tilmelder sig turen :)
 
Det bliver en supersjov og fed tur vi skal på, jeg glæder mig til at fyre den af sammen med dig :)!
 
Vi gentager successen fra sidste år med endnu en rollespilscamp, hvor destinationen er Dragon Factorys sommerscenarie 2021 i Ballerup!
 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart mandag 12. jul 2021 kl. 09:00
Ledige pladser Holdet er fyldt op, men der er 5 ledige pladser på ventelisten
Pris Det koster i alt DKK 950,0 at deltage. Du skal ikke betale noget nu. Du skal derfor godkende det samlede beløb nu. Ungdomsskolen hæver ingen penge før du er endeligt godkendt, men visse korttyper (bl.a. debetkort og Mastarcard) vil spærre beløbet selvom ungdomsskolen ikke hæver beløbet med det samme. Derfor anbefaler vi at bruge et Dankort.
Andre muligheder Rollespil på Møllevejens Skole
Geelskov rollespil
Rollespilscamp
Ugedage mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag
Hvornår?

Alle gange er mødested Møllevej 9S i Nivå, kl. 9.00

Hvor?

Møllevejens Skole