72565264 // ung@fredensborg.dk

Ungakademi Lousiana 22/23

Kreativitet og mad

Arbejd med kunstneriske eksperimenter og processer på højt niveau. Kræver ansøgning som du får tilsendt efter tilmelding

Start januar 2023
Undervisning på Louisiana Museum for Moderne Kunst
Tid og sted
Louisiana Museum og Modern Art
3050 Humlebæk
Antal ledige pladser
Der er 14 pladser tilbage.

Beskrivelse

UngAkademi på Louisiana.

Har du lyst til at arbejde seriøst med kunst og kunstneriske processer?

På UngAkademi vil du sammen med Danilo en professionel kunstner og kunstformidler, der er ansat på Louisiana, få mulighed for at fordybe dig og lære en masse om andres og din egen kunst.

Du skal brænde for kunst og være mellem 13 og 18 år, så er dette måske noget for dig?

 

Undervejs vil du med hjælp fra Danilo fra Louisiana finde inspiration i de udstillinger, der er på Louisiana og lære af de værker, temaer og teknikker som de udstillede kunstnere benytter.

Du skaber løbende indhold til dit eget portfolio, som du kan tage med videre, hvis du fx drømmer om et højskoleophold, uddannelse eller karriere inden for kunstverdenen.

Holdet vil arbejde med tegning, film, fotografi og maleri, og vi tager på en tur til København for at besøge gallerier, udstillinger eller andet, der er spændende for os.

I første halvdel af forløbet eksperimenterer du og henter inspiration. I anden halvdel får du mulighed for at arbejde mere fokuseret med dit eget projekt eller en projektgruppe, med de materialer og medier der taler særligt til dig. Det vil ske under kyndig vejledning fra kunstformidlerne fra Louisiana.

Afslutningsvis er du med til at arrangere en udstilling og en festlig fernisering med hele holdets projekter.

 

Hvornår:
12 gange fra januar til april 2023

De præcise datoer for undervisning og aktiviteter, vil blive delt her på siden så snart de er fastlagt. 

 

Pris:
Kunstholdet er gratis og tilbydes som et samarbejde mellem Ungfredensborg og Louisiana. 

Ansøgning:

For at komme med på holdet skal vi have modtaget en online ansøgning. Link til denne bliver sendt til dig på SMS, når du har tilmeldt dig her. Herefter får du besked hurtigst muligt om du er kommet på holdet.

 

Er du nysgerrig på UngAkademi, kan du overveje at deltage i 'Kunstdag på Louisiana' d. 19. november. Her kan du få en forsmag på hvordan det er at være en del af et kunstprojekt på Louisiana. Læs mere på UngAkademi 22/23 her på siden. 

 

Har du brug for at vide mere så kontakt:
Tinne Guldagger på 24608948 eller mail: tigu@fredensborg.dk


Andre hold i samme kategori