72 56 52 64 // ung@fredensborg.dk

Streetbasket

Sport og bevægelse

Tid og sted
Bølgepladsen, Kokkedal, Holmegårdsvej 3, 2980 Kokkedal
Tirsdage kl. 17.30
Aldersgrænse
Fra 12 år og 4 måneder til og med 17 år og 10 måneder.
Pris
0 kr.
Antal ledige pladser
Der er 13 pladser tilbage.

Beskrivelse

Kære alle unge,

Velkommen til basketball på asfalt!

Vi vil gerne invitere dig til at deltage i vores streetbasket-træning, hvor du vil have mulighed for at forbedre dine færdigheder, øge din selvtillid og have det sjovt med andre deltagere.

Vores træning er bygget på en kombination af øvelser og spil, der er designet til at udfordre og udvikle dine basketballfærdigheder. Du vil blive undervist af en erfaren basketballspiller/træner, der er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale og få mest muligt ud af din træning. Vi vil i hver baskettræning fokusere på øvelser i starten og afslutte med basketkampe.

Men det handler ikke kun om basketball - vores træning er også en fantastisk måde at møde nye mennesker og opbygge stærke fællesskaber på. Vi vægter en afslappet og inkluderende atmosfære, hvor alle kan føle sig velkomne og respekterede.

Så hvis du er interesseret i at spille streetbasket og have det sjovt med andre unge i dit lokalsamfund, så tøv ikke med at kontakte os og tilmelde dig vores træning. Vi glæder os til at se dig på Bølgepladsen!


Andre hold i samme kategori