72 56 52 64 // ung@fredensborg.dk

Jagttegn 24/25

Diplomhold

Tag jagttegn og få mulighed for at nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.

Aldersgrænse
Du kan tilmelde dig når du er 15,5 år.
Tilmelding - se beskrivelse

Beskrivelse

For at få jagttegn i Danmark skal du bestå en obligatorisk jagtprøve, der består af en teoretisk og praktisk del. Du kan tidligst blive indstillet til jagtprøven i det kalenderår, hvor du fylder 16 år. Når du har bestået jagtprøven, skal du bestå en skydeprøve for at gå på jagt med den pågældende våbentype.

Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen. Jagt bliver for nogle en livsstil og for andre en spændende fritidsinteresse, der kan udøves af alle fra 16-års alderen og langt ind i pensionsalderen.

På kurset lærer du alt om vildt biologi, vildtkending, natur- og vildtpleje, våbenkendskab, jagtformer, jægerhåndværk mv.

Efter kurset vil du være klar til jagtprøven, som hvis bestået, giver dig dit jagttegn. Når det er overstået er du klar til det spændende liv som jæger.

Når du har bestået jagtprøven, bliver du registreret i jagttegnsregisteret. Husk, at du altid skal medbringe dit jagttegn, når du går på jagt.

Holdet udbydes i samarbejde med Hørsholm Ungdomsskole. Når Ungfredensborg og Hørsholm tilsammen har min 8. tilmeldinger, vil du blive kontaktet og holdet går i gang.

Opkrævning på kr. 2000,00 sker ved din tilmelding på holdet.

Tilmelding skal ske på klik her

Mvh. Ungfredensborg


Andre hold i samme kategori