72 56 52 64 // ung@fredensborg.dk

Fotohold

Kreativitet, mad & musik

Er du vild med at tage billeder eller drømmer du om at blive en mesterfotograf? Så er vores fotoundervisningsforløb lige noget for dig! I efteråret 2024 kører vi tre fede sessions, fyldt med kreativitet, inspiration og masser af sjov, lige her i Fredensborg Kommune.

Tid og sted
3 x onsdage kl. 16-18
d. 25. september og d. 9. og 23. oktober 2024
Aldersgrænse
Maks. 1 år og 4 måneder.
Antal ledige pladser
Der er 12 pladser tilbage.

Beskrivelse

Fotoundervisningsforløb i Fredensborg - Efteråret 2024

Er du vild med at tage billeder, og drømmer du om at blive en mesterfotograf? Så er vores fotoundervisningsforløb lige noget for dig! I efteråret 2024 kører vi tre fede sessions, fyldt med kreativitet, inspiration og masser af sjov, lige her i Fredensborg Kommune.

 

Portræt & Mode Lær at fange de bedste vinkler, få styr på lyset, inden for portrætfotografi, mode og tag billeder der får dine venner til at ligne supermodeller. Uanset om du er til close-ups eller fuld figur, får du de bedste tips og tricks.

Studie & Lyssætning Vi går indendørs og leger med forskellige lyskilder for at skabe den helt rigtige stemning i dine billeder. Bliv en haj til at bruge både naturligt og kunstigt lys, og få styr på alt fra bløde skygger til dramatiske effekter.

Action/Sport Kan du lide fart over feltet? Action- og sportsfotografi? Her lærer du, hvordan du fanger de vildeste øjeblikke, om det så er på skateboard, cykel eller noget helt tredje. Lær og fange de fedeste actionbilleder!

Kom og vær med til et kreativt eventyr, hvor du møder andre unge med samme interesse. Vi lover masser af grin, læring og selvfølgelig fantastiske billeder. Tag dit kamera eller din mobiltelefon under armen og lad os skabe magi sammen!

Har du ikke selv et kamera, er der mulighed for at låne et af Ungfredensborg.

 

Tid og sted: 

3 onsdage, d. 25. september og d. 9. og 23. oktober.

alle dage kl. 16-18

Vi glæder os til at se dig!

Underviser Niels Kondo har arbejdet som film og stillfotograf siden 2008, primært inden for mode og reklame. Niels har en solid baggrund i disse områder og har gennem årene samarbejdet med nogle af de største navne og brands. Hans projekter har inkluderet modeugen for Ganni og Malene Birger samt reklamekampagner for Telenor, Grundfos og Kræftens Bekæmpelse, for blot at nævne nogle få. Udover at arbejde som fotograf, har Niels også erfaring med at producere film, hvilket giver ham en bred vifte af kompetencer inden for visuel kommunikation.

Niels ser frem til at dele sin viden og erfaring med jer i dette fotografiforløb her i Fredensborg Kommune. Du kan finde mere information om Niels' arbejde på kondo.dk.

 

 


Andre hold i samme kategori