72 56 52 64 // ung@fredensborg.dk

Japansk

Bog & Sprog

På dette hold får du en introduktion til japansk sprog og kultur. Du lærer at sige nogle grundlæggende ting på japansk, bl.a. at præsentere dig selv, tælle og have en simpel samtale.  Dette hold er både for begyndere og øvede. Der vil være en masse fælles aktiviteter med japansk sprog og kultur, men også opgaver hvor I får udfordringer tilpasset niveau. Så her er plads til alle.

Tid og sted
Mandage kl. 16-18.30
Fredensborg Bibliotek, lokale B
Aldersgrænse
Du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er 11 pladser tilbage.

Beskrivelse

Vi snakker om japansk kultur og traditioner, og prøver en masse forskellige sjove traditionelle spil. Vi beskæftiger os meget med tegneseriekultur (anime) og bruger det til at øve at læse, skrive og tale. Vi øver vores sprogforståelse ved at se nogle traditionelle japanske tegnefilm.

Vi laver også en del kreative ting, bl.a. bygger vi origamifigurer, laver traditionelle papirklip og øver os i at skrive med kaligrafi-pensler.

To aftener i løbet af sæsonen hopper vi i køkkenet for at prøve at lave noget traditionel japansk mad.

Holdet undervises af Kenji Takahashi, som er født og opvokset i Gifu i det centrale Japan. Kenji har boet i Danmark i 8 år og har undervist unge og voksne i de sidste 20 år. Kenji elsker selv den japanske tegneseriekultur, og går meget op i japanske skikke, mad og traditioner


Andre hold i samme kategori