72 56 52 64 // ung@fredensborg.dk

Smykker & Sølvsmed Humlebæk

Kreativitet, mad & musik

Vi du gerne lære at lave sølvsmykker som en rigtig sølvsmed? På dette hold kommer du til at arbejde i sølv og messing. Resultatet bliver smukke smykker, der ligner dem, du kan købe i butikkerne, og som du har lyst til at gå med

Tid og sted
Humlebæk Skole, Baunebjergvej 401, 3050 Humlebæk,
Torsdage kl. 18.30-20.30, første gang 26. september 2024.
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 17 år og 11 måneder. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er 12 pladser tilbage.

Beskrivelse

Lav dit helt eget unikke smykke… enten til dig selv eller en special someone. Holdet er for alle, uanset erfaring. Selv som nybegynder vil du blive overrasket over hvor professionelle dine smykker kommer til at se ud – lige så flotte som dem, du ser i butikkerne.
På holdet kommer vi primært til at arbejde med at designe og lave smykker i sølv og messing. Du lærer nogle forskellige teknikker i arbejdet med sølv som f.eks. at lodde, banke og forme. Vores underviser, Cecilie, er fuld af erfaring og fede forslag til smukke smykker. Men du er selvfølgelig mere end velkommen til at komme med nye idéer. Så vil Cecilie hjælpe dig med at kreere dine helt egne personlige smykker. Vi laver dem helt fra bunden, og du har mulighed for at designe i sølv og messing og eventuelt også med perler.

Det kræver noget tålmodighed, men er klart det hele værd, når du ser de færdige smykker.

Ekstraudgifter kan forekomme til materialer. Du betaler for sølvets vægt, og hvis der skal købes særlige ting ind til dit smykke - men det er sjældent mere en 30kr. pr. smykke.

 

 


Andre hold i samme kategori