72 56 52 64 // ung@fredensborg.dk

Filmskuespil og Showreel

Kreativitet, mad & musik

Lær filmskuespil og få lavet din egen ’Showreel’ til casting-ansøgninger.

Tid og sted
Ungehuset Alexandra House
Fra d. 24. september – 5. november (minus uge 42) + en filmdag til Showreels.
Filmdagen til showreels planlægger vi, når vi ser hvad der kan lade sig gøre, og hvad der er brug for.
Aldersgrænse
Maks. 17 år og 6 måneder.
Antal ledige pladser
Der er 9 pladser tilbage.

Beskrivelse

Filmskuespil & Showreel

 

Hvad skal der til for at være skuespiller på film og tv? På dette lærer du, hvordan man som skuespiller arbejder på film.

Vi vil øve os på små tekster og arbejde med mimik, udtryk og kropsholdning. Hvordan agerer man foran et kamera, så man er troværdig og levende at se på?

Undervisningen er både for dig, der er helt ny, og dig, der har erfaring. Du vil her få et godt fundament, hvis du tilmelde dig en optagelsesprøve eller casting.

 

Vi slutter holdet af med at alle får hjælp til at skabe deres egen Showreel eller self-tape, som det også bliver kaldt.

En showreel er en videopræsentation af dig selv. Det kan nok allerbedst sammenlignes med et CV, hvor man viser sit tidligere arbejde frem, men også en præsentation af de talenter og gode egenskaber man har, og kan tilbyde. Alt foregår som sagt bare på video i stedet for skrift. Videoen kan sendes til castere til film- og teaterroller, reklamefilm, dubbing eller andet. Her kan de lære dig at kende, høre din stemme, se dine udtryk og vigtigst af alt – se dit skuespil. 

Du vil på holdet få gode råd til, hvordan du kan lave din showreel, så den bliver rigtig god. Vi vil også hjælpe dig med at filme og klippe.


Andre hold i samme kategori