72 56 52 64 // ung@fredensborg.dk

Pigeliv Foredrag

Weekend & Events

DELTAGER DU MED DIN DATTER, TILMELD HENDE NEDENFOR. DELTAGER DU UDEN DIN DATTER, UDFYLDER DU DINE EGNE OPLYSNINGER NEDENFOR.

Det er ikke altid nemt at være ung i dagens præstationssamfund. I dette foredrag fra GirlTalk, kan du høre mere om, hvad det vil sige at være pige og ung kvinde anno 2024.

Tid og sted
Tirsdag d. 27.august
Kl. 19.00-20.15
Humlebæk Bibliotek, Humlebæk Center 40, 3050 Humlebæk
Aldersgrænse
For alle unge.
Pris
Gratis
Antal ledige pladser
Der er 37 pladser tilbage.

Beskrivelse

Ung-til-ung foredraget afholdes af en ung kvinde i 20'erne. Hun vil fortælle om identitet, selvværd, præstationsangst, grænsesætning samt sociale medier og den rolle, de spiller i hverdagen og i ens følelsesliv.
Du får nye perspektiver og redskaber til, hvordan du kan håndtere de udfordringer og krav, man kan møde som ung kvinde

 

HVEM ER GIRLTALK ?

GirlTalk er en non-profit organisation, der gennem chatrådgivning, samtalegrupper og psykologforløb støtter piger mellem 12-24 år.

GirlTalks mission er at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det svært.

 

EMPOWR I FREDENSBORG KOMMUNE

Fredensborg Kommune og Girltalk samarbejder om at tilbyde piger mellem 13 og 16 år, der viser tegn på mistrivsel en plads i EmpowR, som er et gratis samtalegruppeforløb. To frivillige gruppeledere mødes med 4-8 piger 10 gange i 2 timer. Se hvornår der starter nye hold på: www.girltalk.dk

I EmpowR har vi fokus på hygge, fællesskab, sjov og alvor. Vi vil tale om dagens tema og lave forskellige aktiviteter, der passer til. To frivillige fra GirlTalk.dk vil lede gruppen, og vi håber meget, at du har lyst til at være med! Temaerne kunne fx være selvværd, tanker og følelser, krop, venner, skole, fremtid og identitet.

Det kan være, at du lærer nogle nye piger at kende? Eller får venskaber, du ikke regnede med?

Lidt praktisk

Vi skal mødes 10 gange, og vi starter løbende grupper op, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger i din aldersgruppe. Hvert EmpowR møde vil vare omkring 2 timer. Tidspunkter og sted for EmpowR møderne vil blive fastlagt løbende.

Når du har tilmeldt dig, vil du og dine forældre modtage en mail med information om, hvornår du kan forvente at høre mere om EmpowR og opstartstidspunkt for grupperne.

Tid og sted

tirsdag 27. aug. kl. 19:00-20:15
Humlebæk Bibliotek

Andre hold i samme kategori