72565264 // ung@fredensborg.dk

Tur til Rugen med Klub Unique

Events

Pris
50 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Vær klar til en tur ud af komfortzonen. I fællesskab skal vi opleve naturen, historie og kultur i Rugen i Tyskland.
Vi tager afsted den 27. maj 2022. Tilmeldingsfrist er den 10. maj 2022 og der er plads til 15 unge på turen. Mahmoud, Mads og Salwa er med på turen.

Vi mødes i Klub Unique:
Fredag d.27/5 kl.6:45 og kører kl.7.00. Vi er hjemme igen ca. kl. 21.00.
Turen koster 50 kr.

Husk jeres pas, coronapas, madpakke, lommepenge til shopping og jeres mobiler til at tage billeder undervejs på turen. Billederne skal vi bruge til en konkurrence i klubben.

Information om Rugen:
Rugen er Tysklands største ø, og et område hvor naturen er i fokus. Der er mulighed for oplevelser både til lands og vands. Rugen har strand, hav, gotiske bygninger, cykelstier hele vejen rundt på øen, store bøgeskove, masser af havudsigt, stier til hiking og historier om det tidligere Østtyskland. De hvide kridtklipper rejser sig over havet langs kysten og viser tydeligt, hvorfor Jasmund National Park er på UNESCO’s verdensarvsliste som et naturvidunder. I nationalparken strækker den hvide kyst sig omkring 12 kilometer langs kysten, ud af i øens alt 574 km kystlinje. Øen er næsten 1000 kvadratmeter stor og strækker sig cirka 51 km fra nord til syd – og omkring 43 km fra øst til vest.


Andre hold i samme kategori