72 56 52 64 // ung@fredensborg.dk

Bordrollespil på Møllevejens Skole 2023/24

Velkommen til 6. klasserne fra 1. maj

Bliv en del af et stærkt fællesskab, når vi mødes til bordrollespil

Søndage kl. 18-21
Tid og sted
Alle søndage fra 10/9-2022 til 25/6-2023 kl. 18.00-21.00 på Møllevejens Skole, Møllevej 9s, 2990 Nivå.
Aldersgrænse
Maks. 17 år og 8 måneder.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
2

Beskrivelse

På dette hold spiller vi bord-rollespil, det vil sige spiller primært dungeon and dragons. Dog foretager vi os også andre ting i ny og næ. Men hvad har bordrollepil så at byde på:

Træd ind i en verden af eventyr med vores spændende rollespilshold! Udforsk magiske riger, kæmp mod skabninger og løs mysterier i et team af ligesindede. Oplev kampe, der tager pusten fra dig, og skab din egen unikke skæbne gennem valg og samarbejde.

Skab Din Skæbne: Deltag i en fortælling, hvor din karakter er blandt hovedpersonerne. Beslutninger, du træffer, former din skæbne og påvirker verden omkring dig. Oplev empowerment og ansvar, når du skaber en unik historie med hver beslutning.

Episke Kampe: Klar, parat, kæmp! Oplev adrenalinen fra intense kampe, hvor du bruger dine strategiske færdigheder til at besejre onde skabninger og udfordrende modstandere. Sammen med dit hold vil du træne, udvikle taktikker og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Det er KUN fantasien der sætter grænser,  har du det der skal til, er du klar til at træde ind i et univers af eventyr, venskab og uendelige muligheder?

 


Andre hold i samme kategori