72565264 // ung@fredensborg.dk

Engelsk - med mulighed for tur til London

Dit liv - Socialt og fagligt

Bliv bedre til at tale engelsk på et lille og trygt hold. Vi har god tid, og du er selv med til at bestemme indholdet i undervisningen. Vi skal se film, Youtube, spille spil, lave mad og lære engelsk på så mange måder som muligt.

Kokkedal
Kl. 16-18
Tid og sted
Onsdage kl. 16.00-18.00
Opstart: D. 28. september 2022
Aldersgrænse
Fra 12 år og 10 måneder til og med 17 år og 9 måneder
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Synes du, at det er svært at følge med i engelsktimerne? Er du usikker på om det du vil sige, er rigtigt? Har du svært ved, at finde de rigtige ord til at formulere dig?

To ekstra timers træning om ugen på et lille hold, hvor der er tid til DIG, vil helt sikkkert hjælpe dig videre. På dette hold skal vi mest træne mundtligt Engelsk. Vi kigger også lidt på grammatik men i en sammenhæng, der giver mening for dig. Du får ikke lektier for, men der er plads til, at du kan få hjælp til de lektier, du har i din anden skole. Engelsk skal være sjovt og trygt, og det bliver det på dette hold. Vi skal lege og bevæge os og lære sammen.

Går du i 9. eller 10. klasse og skal til afgangsprøve til næste sommer, så kan du også få hjælp til det. Når prøven nærmer sig til foråret, kan vi rette ekstra fokus på FP9 og FP10 i Engelsk.

 

Rejse til London.

Glæd dig - det er SÅ fedt at rejse med andre unge.

Vi udbyder en rejse til London for alle der går på Engelskholdet. Det kan du tilmelde dig, hvis du har lyst. Vi planlægger turen på engelskholdet og tager så til London og øver os...

Se mere om rejsen og tilmeld dig her på www.ungfredensborg.dk 

 

See Ya


Andre hold i samme kategori