72565264 // ung@fredensborg.dk

Unge udstiller

Events

Kom til 'Unge udstiller' og se de helt aktuelle værker fra UngAkademi, Tegneholdet og Keramikholdene. Torsdag d. 16. marts kl. 19-20.30 i Kulturstationen, Humlebæk Tilmelding IKKE nødvendig. Unge fra Ungfredensborgs Fritidsjob indsats har været på Barristakursus og vil servere kaffe, te og varm kakao fra Ungfredensborgs Baristacykel.

Næste gang
torsdag 16. mar. kl. 19:00-20:30
Sted
Kulturstationen
Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Der er 100 pladser tilbage.

Beskrivelse

Kom til 'Unge udstiller' og se de helt aktuelle værker.

UngAkademi

10 unge har de seneste 3 måneder arbejdet intensivt med deres kunst sammen med to kunstformidlere og udøvende kunstnere fra Louisiana Museum.
Se værker fra de forskellige temaer de har arbejdet sig igennem, samt deres egne afslutningsværker.

 

Tegneholdet

Siden september har et hold unge mødtes hver uge for at arbejde med mange forskellige teknikker inden for tegnekunsten. Kom og se skitser, teknikøvelser og færdige værker fra holdet.

 

Keramikholdet

De to keramikhold - begynder og øvede viser udvalgte værker frem fra deres store produktion. Keramikprodukterne er lige så forskellige som de unge der har lavet dem. Du kan forvente fantast, farveeksplossioner og stor variation på udstillingen og der vil både være brugsgenstande og skulpturer med mere.

 

Unge fra Ungfredensborgs Fritidsjob indsats har været på Barristakursus og vil servere kaffe, te og varm kakao fra vorer Baristacykel.

Tid og sted

torsdag 16. mar. kl. 19:00-20:30
Kulturstationen

Andre hold i samme kategori