Faglige forløb

 

Forskellige intensive forløb tilbydes elever med behov for at forbedre deres faglige niveau. Her snakker vi typisk om fag som Dansk, Engelsk, Tysk, Fransk og Matematik. Et forløb vil typisk være 2 timer om ugen i 4-8 uger, afhængigt af behov og planlægning. Der er plads til max. 12 elever på hvert hold, for at sikre den individuelle læring. Vi tilbyder særlige turboforløb til 9. klasserne inden deres skriftlige afgangsprøver. Men andre årgange kan også få glæde af de forskellige forløb.

Eksempler kan være:

MATEMATIK: En avanceret matematikcafé, hvor der bliver taget udgangspunkt i de forskellige niveauer, alle på holdet kommer med. Der vil være lidt fælles undervisning, men mest af alt individuelt fokus på det du har brug for. Medbring egen computer.

DANSK: Her kan du få hjælp og træning til danskprøverne med fokus på skriftlig fremstilling, retskrivning og læsning - herunder læseprøve. Du vil blive bedre forberedt, så du kan få en god oplevelse til dine afgangsprøver. Der justeres efter forventninger og behov. Medbring egen computer.

Forløb der lægges efter fra kl. 15.00 er gratis for skolen, men kræver minimum 8 tilmeldte elever. Forløb i skoletiden afregnes med fast undervisningsløn/time til underviseren. Forberedelse af Ungfedensborg er gratis.

Kontakt koordinator Julie Falholt på tlf. 2119 1278, for at booke et forløb.